GeneralNotícies

NATURTRESC Sant Pau de Segúries – Sant Joan de les Abadesses 15-09-2024

Un cop més aquest passat diumenge 15 de setembre de 2024, un equip de sis voluntaris i voluntàries de la SEFM hem guiat per una de les ja recorregudes etapes del GR1, aquest cop amb un grup de trenta-cinc participants de la trobada Narutresc, l’itinerari aquest cop ha estat des de Sant Pau de Segúries a Sant Joan de les Abadesses. El dia, tot i ser fresc, ha estat assolellat i el sol ens ha escalfat durant tota la ruta.

Els participants han gaudit de la caminada d’uns 11 km, amb els incentius del pas per la passarel·la de la Batllia i la visita del salt i el gorg de la Malatosca amb l’arribada a través del pont Vell a Sant Joan de les Abadesses en dia de mercat.

Això ha estat gràcies al saber fer, el guiatge i la bona resposta de la nostra gent, repetim des d’aquí l’agraïment a l’Anna, l’Eulàlia, la Mònica, l’Alfons i en JuanMi.

La junta de l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès ha tornat a agrair un cop més la nostra predisposició a continuar donant suport a aquest projecte d’iniciació a la descoberta i promoció de l’excursionisme a Catalunya.

Hi tornarem al mes de gener amb una sortida encara per determinar.

Jaume F

Comparteix