Menú

Titular notícies

Dimarts 5 Desembre 2017
Ja podeu consultar les condicions per a les Llicències Federatives que entraran en vigor a partir de l'1 de gener de 2018. Consulteu a la web www.feec.cat els avantatges per als federats 


Divendres 23 Desembre 2016
Ja podeu consultar les condicions per a les Llicències Federatives que entraran en vigor a partir de l'1 de gener de 2017. Enguany trobareu novetats per als associats.
www.feec.cat


Dimecres 16 Setembre 2015
El proper 15 de novembre es portarà a terme la 36a edició de la cursa popular Sant Martí organitzada per la Secció Excursionista del Foment Martinenc en col·laboració amb altres entitats del districte .

Si voleu conèixer més informació, seguiu aquest enllaç

Us hi esperem!
 

Divendres 12 Desembre 2014

Ja podeu gestionar la vostra llicència federativa per al 2015.  Només cal que feu la vostra sol·licitud a la secretaria de la SEFM, en els horaris d'atenció al públic!   Us fem un avanç de les millores respecta a altres anys:

Novetats per al 2015
 Increments de capitals:
 • El capital per mort per accident s’amplia de 6.015 a 12.030 euros sense descomptar cap despesa per altres conceptes (menys els impostos derivats corresponents vigents) en totes les modalitats d’adults.
 
• La invalidesa permanent parcial per accident s’amplia de 12.025 a 24.050 euros en totes les modalitats d’adults.
 
•L’assistència sanitària per accidents en centres no concertats s’amplien de 600 a 1.500 euros en la modalitat A.
 
•Les despeses de recerca i rescat de la modalitat E s’amplien de 24.040,48 a 50.000 euros, amb un increment de la prima que només afecta a aquest col·lectiu.
 
•La responsabilitat civil de totes les modalitats s’amplien de 150.000 euros per a la Sub-14 i Sub-17 (C i D) i de 300.000 euros per a la Sub-18 i Majors (A, B, C, D i E) a la quantitat de 10.000.000 euros com a màxim agregat anual per sinistre.
 
•Les depeses de rescat i recerca en les modalitats C (Sub-14) i C (Sub-17), que no estaven contemplades es fixen en 3.000 Euros.
 
 
Millores generals
 
•Millora de l’atenció als federats amb la redacció d’un nou protocol de servei.
 
•Nou número d’atenció telefònica, que passa d’un número 902 a un 901 de cost reduït.
 
•Número especial per a la comunicació d’accidents per a les persones amb deficiències auditives.
 
•Bústia de queixes i incidències a la web de la Federació.
 
•Extensió telefònica amb línia directa amb la companyia en horari d’oficines.
 
•Recepció al mòbil de l’accidentat d’un missatge SMS amb el seu número d’expedient.
 
•Realització d’enquestes de satisfacció per part de la companyia als usuaris per a la prestació dels serveis.
 
•Servei de Defensor del Client.
 
•Inclusió dels hospitals de muntanya dintre el quadre de centres concertats.

Podeu consultar els preus i les cobertures seguint aquests enllaços : LLICENCIES 2015
 


Dilluns 1 Desembre 2014
ENTREGA DE PREMIS DEL 6è CONCURS DE RESSENYES DE MUNTANYA DE LA SEFM
 
El divendres 28 de novembre de 2014 va tenir lloc el lliurament de premis del 6è concurs de ressenyes de muntanya de la Secció Excursionista del Foment Martinenc. 
Aquest concurs té com a finalitat promoure l’excursionisme i els esports de muntanya i fomentar el coneixement del territori. En l’edició d’aquest any s’han presentat un total de 14 ressenyes.
Amb la presència dels membres del jurat es va fer entrega dels premis als 6 guanyadors, prèvia presentació audiovisual de tots els treballs. L’Armand Ballart i la Núria García Quera com a jurat, així com també el Carles Pallàs com a membre de l’organització, van fer una valoració del concurs.
En aquesta edició, hi ha hagut un primer premi ex-aequo en la modalitat de muntanya bàsica, repartint-se el premi del primer i segon guanyador entre els dos treballs.
Dins de l’acte de lliurament de premis es va fer la presentació del projecte del Foment Martinenc que consisteix en la participació en la propera edició de la Trailwalker Girona 2015.
Un cop entregats els premis i feta una petita explicació per cada guanyador, es va servir una copa de cava als assistents al voltant de les taules de revistes de muntanya que l’organització va posar a disposició de tothom, així com també es va posar a disposició dels assistents uns dossiers amb les ressenyes guanyadores per poder comentar-les amb els autors.
 
Els treballs guanyadors han estat:
 
Modalitat tècnica:
1r premi: “El cor dels Dolomites en BTT”. Autor: Óscar Yánez Orpí.
2n premi: "Cresta de Ferran”. Autor: Amadeu Bosch Raurell.
3r premi: “Pedalant entre vinyes - de Sitges a Sant Sadurní d'Anoia”. Autor: Manel García Biosca-Dinkowitz.
 
Modalitat de muntanya bàsica:
1r premi (ex-aequo) : “Els 6 Russell”. Autor: Albert Torres Marsal. i “Circular a l’extrem SE del Vignemale: Pic de Milieu i Grand Tapou”. Autor: Sergio Fernández Bertolín.
3r premi: “Sant Julià d'Uixols i el Puigcastellar, des de Castellterçol”. Autor: Joan Josep Yánez Lapeira.
 

Feed RSS de notícies

Subscriu-te
Correu electrònic:
 
 
Galeria d'imatges
Col·laboradors